John Strelecky

Auteur van de Big Five For Life

John Strelecky

John is grondlegger van de Big Five For Life™ methode en de bestsellerauteur van de boeken The Why Café, Life Safari, The Big Five for Life, Return to the Why Café en How to be Rich and Happy. Zijn boeken zijn inmiddels in 59 landen en in 41 talen uitgegeven.

Naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey wordt hij gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Hij heeft jaren als strategisch adviseur gewerkt voor bedrijven en overheden wereldwijd. Uit zijn gesprekken met meer dan 100 leiders verspreid over meerdere landen heeft hij input gehaald voor zijn boek ‘The Big Five For Life"

In 2002 vertrok ging hij samen met zijn vrouw op wereldreis. Met een rugzak en wat zakgeld per dag reisden ze samen de hele wereld rond.
Deze ervaring veranderde zijn leven. Toen hij terugkeerde, werd hij geïnspireerd om te gaan zitten en een boek te gaan schrijven: The Why Café.

Gebaseerd op zijn ervaringen in Afrika heeft hij de Big Five For Life™ methode ontwikkeld.

De methode omvat je vijf belangrijkste levensdoelen. Voor een nieuwe start. Een betere start. De beste start voor de rest van je leven.

  • Voor diegene die op zoek is naar minder stress en meer balans.
  • Voor wie zich echt wil gaan focussen in een wereld waarin alles kan.
  • Voor wie zijn dromen wil najagen en zijn passie wil leven.