Over ons

Over ons

De Ik&Mijn geluk planner en deze website zijn een initiatief van Evelien Tsang en in samenwerking met Pieter van Roosmalen ontwikkeld.

Evelien en Pieter zijn een van de Big Five For Life coaches in Nederland en hebben ieder hun eigen doelgroep om hun coachees te helpen met het vinden van hun Big Five zodat zij hun maximale geluk in hun leven kunnen behalen.

Evelien Tsang is cultuurcoach en oprichtster van Ik & Mijn Geluk. Ze is opgegroeid in Limburg als kind van Chinese ouders. Hierdoor voelde ze zich regelmatig gevangen tussen twee culturen. Na een roerige periode besloot ze eindelijk echt voor zichzelf te kiezen. Ze maakte een carrièreswitch en ging doen waar ze blij van werd. Ze werd cultuurcoach en zette Ik & Mijn Geluk op. Haar ervaringen deelt ze via de blogs, producten en coaching op www.ikenmijngeluk.nl.

“Vind de weg naar jouw succes.
Ieder mens verdient het om gelukkig te zijn.“

Altijd liefde en warmte aan mezelf en anderen geven.
Steen verleggen op aarde door anderen te inspireren.
Innerlijke, fysieke en mentale rust.
Altijd kunnen gaan en staan waar en wanneer ik wil (vrijheid).
Nieuwe museummomenten met mijn familie en dierbaren in balans creëren.

Pieter van Roosmalen is Big Five For Life Coach en samen met Evelien oprichter van Mylifejourney. Hij is opgegroeid in het mooie Brabant in de buurt van Den Bosch. Na een carrière in IT en het opbouwen van een eigen IT-bedrijf besloot hij in 2019 dat het tijd was om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Zo kwam hij in contact met Big Five For Life international en de boeken van John Strelecky. Hij raakte hier zo door geïnspireerd dat hij besloot om hier een bijdrage aan te gaan leveren. Zijn IT bedrijf heeft hij nog steeds maar daarnaast organiseert hij Life Safari Workshops en neemt single 30 plussers die zich eenzaam of alleen voelen mee op “reis" om samen te genieten en hun passie/big five te ontdekken.

Sparetime. Elke week een dag vrij te besteden.
Happytime. Elke dag minimaal een geluksmoment beleven.
Inspireren van anderen.
Reizen en ontdekken.
Onafhankelijk zijn.

Big Five For Life Coach