Return To The Why Cafe boek

Return To The Why Cafe

Ooit was John een gestreste manager met teveel haast en te weinig tijd. Maar alles veranderde toen hij op een bewuste dag voet zette in The Why Café.

Na zijn levensveranderende bezoek aan het café leidde John een leven zonder stress en deed hij exact die dingen die hem blij en gelukkig maakten. Nu, tien jaar later, komt John tijdens een fietstocht op Hawaii per toeval opnieuw The Why Café tegen. Maar wat doet het hier op Hawaii? Hij stapt verrast, en een tikkeltje nieuwsgierig, naar binnen en ervaart een gevoel van thuiskomen. In het café ontmoet hij de ongelukkige Jessica. Zij heeft van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat een stressvolle baan en doet wat anderen van haar verwachten. Daardoor heeft ze al haar doelen en verwachtingen uit het oog verloren.

John wordt haar mentor en helpt haar te concentreren op wat er echt toe doet in haar leven. In de gesprekken tussen Jessica en John, in dit bijzondere café, vind je de antwoorden op de vragen: hoe kun je ontsnappen aan de dagelijkse sleur, zodat je het leven met alle mogelijkheden kunt herontdekken en je weer kunt spelen in je eigen speeltuin?